Doves Farm Freee Gluten Free BROWN BREAD Flour 1kg
Opis
Bezglutenowa razowa mąka do pieczenia. Idealna do wypieków chleba, pizzy i innego rodzaju ciast.
Mąkę otrzymano ze zmielenia składników, które nie zawierają glutenu ani pszenicy, wzbogacona została dodatkowo naturalnymi substancjami wiążącymi. Jest to świetna alternatywa dla tradycyjnej mąki pszennej, zwłaszcza u osób z nietolerancją glutenu.
Informacje dla alergików:
Nie zawiera: orzechów, glutenu, pszenicy
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Składniki: mieszanka mąk (ryżowa, skrobiowa, z tapioki), proszek z chleba świętojańskiego, guma ksantanowa, ekstrakt z buraka
Gluten Free Brown Bread Flour is a blend of naturally gluten free ingredients and natural gum for an alternative to wheat bread flour. Our quick and easy recipes will make great gluten free bread.
This is a 1kg pack.
Please note: All of our flours are unbleached. The addition of bleaching agents is not permitted in the UK.
Dietary and allergen information:
Made without: nuts, milk, casein, eggs, gluten, soya.
UK Mill does not use: nuts, milk, casein, eggs, gluten, soya.
Suitable for vegetarians & vegans.
Ingredients:
Flour blend (rice, tapioca, potato, buckwheat and carob), sugar beet fibre, xanthan gum
Nutrition
Typical values | per 100g |
---|---|
Energy | 331kcal |
Energy | 1406KJ |
Protein | 5.6g |
Carbohydrate | 75.1g |
(of which sugars) | 0.5g |
Fat | 0.9g |
(of which saturates) | 0.2g |
Fibre | 5.3g |
Sodium | 0.05g |